Selecteer een pagina
ONZE DIENSTEN
Schildersbedrijf M. Willemsen is een klein schildersbedrijf dat staat voor vakwerk en kwaliteit. De communicatie lijnen zijn kort, zodat u als opdrachtgever direct weet waar u aan toe bent.

Wij gebruiken de beste producten, werken met veilige materialen passen de nieuwste technieken toe en zijn VCA-gecertificeerd. Zo zorgen wij voor het beste resultaat.

BINNENSCHILDERWERK

Wilt u een ander kleurtje in de woonkamer? Of een opfrisbeurt in de badkamer? Lekkage gehad? Dan bent u bij schildersbedrijf M. Willemsen aan het juiste adres. Wij bespreken met u uw wensen en zullen dit met de juiste materialen voor u realiseren.

BUITENSCHILDERWERK

Het houtwerk aan uw woning heeft veel te
verduren. Het is dan ook van belang om dit goed te onderhouden. Wij verzorgen graag het buiten schilderwerk van bijvoorbeeld uw woonhuis of kantoorpand. Het goed bijhouden van het schilderwerk zorgt voor een fraai aangezicht en voorkomt problemen aan uw kozijnen.

KLEURADVIES

U bent op zoek naar het perfecte plaatje, daarbij is kleur sfeerbepalend. Hierbij kunnen wij een adviserende rol spelen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op gebied van wandafwerking en kleurstijlen en wij blijven op de hoogte door vakbeurzen te bezoeken, cursussen te volgen en vakliteratuur erop na te slaan.

HOUTROT REPARATIE

Wanneer houtwerk niet goed is onderhouden kan dit worden aangetast met houtrot als gevolg. Wanneer houtrot tijdig wordt waargenomen kan een reparatie door middel van de Repair Care techniek volstaan. Dit is een duurzame oplossing voor houtrot.

Schildersbedrijf M. Willemsen is Repair Care gecertificeerd!

ONDERHOUDSPLAN

Het is ook mogelijk om een onderhoudsplan op te stellen. Wij kunnen dan in overleg met u elk jaar een gedeelte van uw huis schilderen. Zo houdt u uw huis goed onderhouden en verspreidt u de kosten.

MEUBELS SCHILDEREN

Handgemaakte meubels of oude meubels een tweede leven inblazen. Wij kunnen dit voor u verzorgen. In overleg met u kunnen wij de meubels elk gewenste uitstraling geven.

WANDAFWERKING

Wandafwerking is er in verschillende soorten. Kiest u voor behang en daarmee bijvoorbeeld een leuk printje of gaat u toch liever voor strak stucwerk met een mooie kleur die, door het gebruik van kwalitatief sterke verf, ook met een vochtige doek afgenomen kan worden? Mochten uw wanden er niet zo fraai en egaal meer uitzien kunt u natuurlijk ook kiezen voor glasvezelbehang. Dit behang kan in elk gewenst motiefje en kleur worden aangebracht en indien nodig ook worden gesausd.

CONTACTGEGEVENS

Schildersbedrijf M. Willemsen
Marco Willemsen
Remus 184, 3962 KZ Wijk bij Duurstede
Tel. 06 - 41 36 41 86
info@schildersbedrijf-willemsen.nl

CONTACTFORMULIER

WIJ ZIJN EEN ERKEND LEERBEDRIJF!

Remus 184   •   3962 KZ Wijk bij Duurstede   •   Tel. 06 41 36 41 86   •   info@schildersbedrijf-willemsen.nl   •   Privacy Policy